A Soproni bemutatja: Bon Voyage, Válogatott Dalok Utazáshoz’

A magyar válogatott 44 év után jutott ki ismét labdarúgó Európa-bajnokságra, és 30 évvel járunk a legutóbbi olyan labdarúgó világesemény után, amelyen nemzeti csapatunk is érdekelt volt. Ebből az alkalomból úgy döntött az MLSZ, hogy egy nagyszabású zenei kezdeményezést indít a magyar szurkolók számára.

A Lotfi Begi producerelésével, és népszerű hazai zenészek bevonásával létrehozott Bon Voyage projekt.két részből áll, a ’Soproni bemutatja: Bon Voyage, Válogatott Dalok Utazáshoz’ című CD-megjelenésből, amelyen a magyar könnyűzene nagyjai adják meg a szurkolói hangulatot, valamint egy nagyszabású koncertből, amelynek a Budapest Park ad otthont május 22-én, vasárnap 16.00 órától.

A koncerten a CD-n zenélő előadók közül fellép a Brains, a Firkin, az Ocho Macho, a Paso, valamint a Punnany Massif,  és természetesen ott lesznek a magyar válogatott tagjai is, akik két nappal korábban Elefántcsontpart ellen lépnek pályára, és a felkészülés utolsó fázisa előtti szabad hétvégéjük egyik estéjét töltik majd együtt a szurkolókkal.

A koncert hivatalos facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/933259443457635/

A koncertre mindenki felkészülten érkezhet, a dalokat tartalmazó CD ugyanis a május 20-i, utolsó hazai felkészülési mérkőzés előtt megjelenik, és az ország valamennyi MOL-kútján kapható lesz az Egység Média kiadó gondozásában.  A válogatás album célja, hogy már az Eb előtt remek hangulatba hozza a drukkereket nézőtéri rigmusok, régi, ismert focis indulók, külföldön népszerűvé vált futballslágerek, illetve azok feldolgozásainak segítségével.

A válogatásalbumon egyaránt találhatók már megjelent, népszerű slágerek, olyan előadóktól, mint a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Brains, a New Level Empire, a Compact Disco vagy a Kállay Saunders Band. Valamint egyedi zenei inyencségek is születtek, mivel több előadó is hozzányúlt korábbi saját vagy más slágeréhez, hogy a Foci Eb-hez “adaptálja” azt. Így tett többek közt, a Paso, Ganxsta Zolee, az Ocho Macho, a Murel, a The Biebers, vagy a csak ennek a lemeznek a kedvéért újra alkotó Soho Party. De születtek kimondottan erre a lemezre szánt új dalok, például a Firkintől, a Soerii & Poolektől, az Irie Maffiatól, Pixától és Lotfi Begitől Koós János tolmácsolásában. És természetesen a Magyar Labdarúgó válogatott tagjainak csodálatos hangja is felcsendül a lemez utolsó dalában Rakonczai Imre zenei aláfestése mellett.

Teljes tracklista:

01 AZA feat. M4 Kommentátorok – Intro – Út Marseille-be (Hommage á IAM)

02 Ganxsta Zolee és a Kartel – A franciák felé

03 Pannonia Allstars Ska Orchestra – Helló, magyarok!

04 Firkin – Focimese

05 Hooligans & Lotfi Begi – Tartson Örökké

06 Irie Maffia – Bajnok

07 Ocho Macho – Pancho (DJ Superstereo remix)

08 Pixa vs. Lotfi Begi feat. Koós János – Újra itt van a nagy csapat

09 The Biebers – Seven nation army

10 Kállay Saunders BandV – Victory

11 Muriel – Ring of fire

12 Punnany Massif – Nem szerelem

13 Halott Pénz – Majd

14 New Level Empire feat. Deniz – Valahol

15 Soerii & Poolek feat. Myra Monoka – Hurrikán

16 Soho Party – Az éjjel soha nem érhet véget (2016 remix)

17 Compact Disco – Van az úgy

18 Brains – Superheroes

19 Rakonczai Imre és a Magyar Labdarúgó Válogatott – A nézését meg a járását

A szerző
- www.berczesadam.hu