Bérczes Ádám vagyok. A CLS Music hanglemezkiadó egyik tulajdonosaként és ügyvezetőjeként 2013-ban létrehoztam egy új, 100%-ban saját tulajdonú médiavállalkozást, Egység Média néven.

Az Egység Média egy tartalomelőállító és -értékesítő cég, melyben tartalmat gyártok, népszerűsítek, fizikai és digitális formában terjesztek és értékesítek saját felületeimen, youtube csatornámon, illetve a hagyományos médiában.

A tartalmak formátumai:

Audio tartalmak:

zenei hangfelvételek, zenei válogatások, hangoskönyvek, ismeretterjesztő előadások hanganyagai. A hagyományos kiadói tevékenység mellett, fordítva egyet a zene kiadás megszokott menetén, ezúttal a közlésre szánt információkhoz keresem az arra nyitott, azokkal egyetértő művészeket és műveiket, melyeket velük egyetértésben és együttműködésben promótálok és gondozok. Művészek karrierjének építése helyett inkább projekt alapú együttműködésekben lelem örömemet.

Video tartalmak:

videoklipek mellett, riportfilmeket, dokumentum-, ismeretterjesztő filmeket,  készítek számomra hiteles tudással bíró emberekkel, mely filmeket a művészekhez és zenéikhez hasonlóan népszerűsítek és velük megegyezésben terjesztek, és értékesítek.

Szöveges tartalmak:

könyvek, elektronikus könyvek: ismeretterjesztő, kultúrális, irodalmi művek. Weboldalak és blogoldalak. (berczesadam.hu, tudatbazis.hu, tvhelyett.hu)

A népszerűsítés felületei:

A kiadóhoz tartozó Youtube csatornák.

Egység Média – Zene

Egység Média – Hangoskönyv

Egység Média – Film

A kiadóhoz tartozó Facebook oldal.

A TVhelyett.hu oldalon és Facebook oldalán. (Mi a tv helyett?)

A Tudatbázis weboldalon. (Mi a Tudatbázis?)

És természetesen hagyományos média promóció keretében, mások felületein. (TV, rádió, sajtó, online)

Zenewebshop

Tartalmaimat saját letöltő oldalamon, a Zenewebshop.com-on is értékesítem.

Célom a tartalmakkal

Célom, hogy elősegítsem a tartalmak fogyasztóinak tudatosodását. Ezáltal hozzájárulhassak egy élhetőbb, tudatosabb világ létrejöttéhez.

Köszönöm a figyelmedet!

ui.: minderről közvetlenebbül személyes blogomon olvashatsz.

About The Author
- www.berczesadam.hu